Bericht voorzitter kerkenraad Bericht voorzitter kerkenraad
Van uw voorzitter.
Gisterenavond heeft het kabinet besloten dat er toch verscherpte maatregelen komen. Als kerkenraad hebben wij overleg gehad met elkaar en uiteindelijk besloten om de komende 2 zondagen geen Eredienst te houden. We willen als Kerk onze verantwoordelijkheid nemen om zo min mogelijk reisbewegingen te maken en zoveel mogelijk de sociale contacten te mijden.
18 november wordt er weer een persconferentie gehouden en wordt bekend of deze maatregelen succesvol zijn geweest.
We gaan er vanuit  dat we op zondag 22 november de laatste zondag van het kerkelijk jaar kunnen vieren.
Dit bericht zal op de website komen en komt u iemand tegen die geen nieuwsbrief krijgt zeg het dan voort.
Ik hoop u allen gezond en wel weer tegen te komen op zondag 22 november.
Met vriendelijke groet
Bertie van der Ben, voorzitter