Coronavirus Coronavirus
Het Moderamen heeft, in navolging op het advies van de Protestantse Kerk Nederland, besloten om, ten gevolge van de coronavirus, tijdens de kerkdiensten voorlopig het volgende te doen:

• Bij binnenkomst wordt gevraagd geen handen meer te schudden;
  • Aan het begin en na afloop van de dienst zal de ambtsdrager geen hand meer geven aan de voorganger;
  • Na afloop van de dienst zal de voorganger geen hand meer geven aan de gemeenteleden;

Speciale maatregelen bij de viering van de Maaltijd van de Heer:

• Er worden geen handen meer geschud bij de Vredewens;
  • Iedereen die deelneemt aan de Maaltijd van de Heer wordt het brood of ouwel met behulp van een tangetje aangeboden door de voorganger.
  • De wijn en het druivensap worden in kleine bekertjes aangeboden.

Wij hopen hiermee het risico van besmetting tot het minimum te beperken.

Mocht hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de kerkenraad:

Mevr. Bertie van der Ben
voorzitterkerkenraad@pkn-venray.nl