WELKOM WELKOM

Het Zonnelied
Kiosk 6
5802 NP Venray

Welkom op de site van de Protestantse Gemeente te Venray en omgeving. Via de links in het linker vlak kunt u doorklikken naar specifieke hoofdstukken.

Beste gemeenteleden en gasten, gezien de impact van het Coronavirus  heeft de kerkenraad  besloten om tot september nog geen  diensten in onze kerken het Zonnelied en kerkje Blitterswijck te houden. Onze kerken blijven in deze periode gesloten. Het Corona protocol wat de PKN voor de kerken heeft opgesteld blijkt voor onze kerkgemeenschap alsnog on uitvoerbaar. Aangezien wij veel gemeenteleden hebben in de risico groep hoopt de kerkenraad dat u begrip kunt opbrengen voor dit besluit.
Elke zondag kunt u digitale diensten volgen verzorgd door de gemeenten Boxmeer, Elsendorp en Venray welke u kunt vinden op

In de nieuwsbrief, te vinden onder het kopje Aktueel, houden we u verder op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en vormen in Venray en omgeving een veelkleurige gemeenschap van mensen die zich samen verbonden voelen door het geloof in God. We vinden het belangrijk dat er plekken zijn in de samenleving waar ieder die zich gelovig noemt, of hier naar zoekt, welkom is. Waar ruimte is voor rust en bezinning, waar op z'n tijd uitbundig gevierd wordt, waar levensvragen aan bod komen, waar je je gekend weet door de ander. Onze kerk wil zo'n plek zijn. In onze vieringen putten we wekelijks uit de rijkdom van de Bijbel. In studie- en gespreksgroepen gaan we hier dieper op in en zoeken wij ons geloof ook werkelijk een plek te geven in ons bestaan als mens in deze tijd. We willen geen naar binnen gekeerde groep zijn maar echt iets positiefs uitstralen en voluit deel uitmaken van de samenleving, te beginnen in Venray en omgeving.

Wie eens vrijblijvend een van onze activiteiten wil bijwonen is altijd welkom. Bekijk deze site op je gemak en neem als je wilt contact op met een van ons.