WELKOM WELKOM

Het Zonnelied
Kiosk 6
5802 NP Venray

Welkom op de site van de Protestantse Gemeente te Venray en omgeving. Via de links in het linker vlak kunt u doorklikken naar specifieke hoofdstukken.

Wij maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en vormen in Venray en omgeving een veelkleurige gemeenschap van mensen die zich samen verbonden voelen door het geloof in God. We vinden het belangrijk dat er plekken zijn in de samenleving waar ieder die zich gelovig noemt, of hier naar zoekt, welkom is. Waar ruimte is voor rust en bezinning, waar op z'n tijd uitbundig gevierd wordt, waar levensvragen aan bod komen, waar je je gekend weet door de ander. Onze kerk wil zo'n plek zijn. In onze vieringen putten we wekelijks uit de rijkdom van de Bijbel. In studie- en gespreksgroepen gaan we hier dieper op in en zoeken wij ons geloof ook werkelijk een plek te geven in ons bestaan als mens in deze tijd. We willen geen naar binnen gekeerde groep zijn maar echt iets positiefs uitstralen en voluit deel uitmaken van de samenleving, te beginnen in Venray en omgeving.

Wie eens vrijblijvend een van onze activiteiten wil bijwonen is altijd welkom. Bekijk deze site op je gemak en neem als je wilt contact op met een van ons.

De kerkenraad heeft moeten vaststellen dat we nog niet zullen aanvangen met de fysieke diensten in het Zonnelied. Dit omdat de cijfers van besmettingen oplopen. We denken dat we er goed aandoen om de diensten uit te stellen tot na de Pinksteren.

Tot die tijd zullen wij betrokken zijn bij de digitale diensten die verzorgd worden vanuit de Protestantse Kerk in Deurne.
Hier onder treft u de link aan waarmee u via laptop of PC naar de diensten kan kijken.