Muziek die je hart heeft geraakt Muziek die je hart heeft geraakt

Gemeenteavond 12 juni 2019 Gemeenteavond 12 juni 2019
Hierbij nodigt de kerkenraad u allen van harte uit voor het bijwonen van de Gemeenteavond van woensdag 12 juni aanstaande.
Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor u klaar en we beginnen met het programma om 20.00 uur. We hopen dan de avond af te sluiten om 21.45 uur.

19.30 UUR KOFFIE OF THEE
20.00 UUR WELKOM EN OPENING DOOR DE VOORZITTER.
TOELICHTING OP HET RAPPORT “EEN SCHETS NAAR DE TOEKOMST, IN SAMENWERKING MET DE REGIOGEMEENTEN”.
HOE GAAN WE NU VERDER.
20.45 UUR MET 2 GEMEENTELEDEN SAMEN OP VERHAAL KOMEN.
21.45 UUR RONDVRAAG EN SLUITING.

Mocht u  belangstelling hebben en er vóór morgenavond nog tijd voor weten te vinden voor het  “Een schets naar een toekomst”, dan stuur ik die met alle plezier per kerende mail toe

Mogen wij, net als bij de vorige  Gemeenteavonden weer op een goede opkomst rekenen?  Dat zou geweldig zijn!

Annemarie van Meurs, scriba