Gemeentenieuws Gemeentenieuws

Het Gemeentenieuws, het informatieblad van de Protestantse Gemeente Venray e.o., wordt 6 keer per jaar verstuurd naar verschillende adressen. Gemeenteleden, gastpredikanten, kerkelijke bestuurders en andere geïnteresseerde.

In het Gemeentenieuws vinden we  het dienstrooster, verslag van de Kerkenraad, Van de Penningmeester, Stukje van de diaconie, taakgroep gebouwen, Taakgroep vorming en toerusting en verdere belangrijke informatie voor de gemeenteleden.

De kopij voor dit blad moet op tijd in het bezit zijn van de coördinator, dhr. Jack van der Elsen. De datum staat voorin genoemd.
Het Gemeentenieuws is nu ook digitaal beschikbaar.

Coördinator Gemeentenieuws:
Dhr. Jack van der Elsen

Let op!!

Gewijzigd publicatie beleid gemeentenieuws
Met ingang van maart 2019 verdwijnt de volledige uitgave van het gemeente nieuws op onze website.
Degene die zich reeds opgegeven hebben voor digitale toezending krijgen de volledige uitgave van het gemeentenieuws naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.
Mocht u dit nog niet gedaan hebben en toch het gemeentenieuws digitaal willen lezen dan kunt u dit doen door dit kenbaar te maken aan
     Patrick Damen:

Infopagina achterzijde Gemeentenieuws