Aktueel Aktueel
Beste gemeenteleden en gasten,

Gezien de dringende oproep van het Kabinet en het RIVM  heeft het Moderamen  besloten om de diensten tot en met 1 juni niet door te laten gaan. De kerk blijft in deze periode gesloten.
Aangezien wij veel oudere gemeenteleden in onze gemeenschap hebben is het Moderamen van mening dat het niet verantwoord is om wie dan ook van onze gemeenschap bloot te stellen aan de risico’s van besmetting met het coronavirus.

Wij vragen om andere kerkelijke bijeenkomsten, ook al zal het maar in kleine kring gebeuren,  in deze komende 3 weken niet door te laten gaan.

Mocht het na 1 juni nog langer nodig zijn om geen diensten te houden dan laat het Moderamen dat zo spoedig mogelijk weten.