Kerkdiensten worden hervat Kerkdiensten worden hervat

Deze week zijn er weer een aantal beperkingen minder om het Coronavirus te bestrijden. En met name die hele strenge maatregelen, waarbij er dringend geadviseerd werd om geen kerkdiensten meer te houden, worden  gestopt.
Daarom is er besloten om vanaf zondag 22 november de deuren van het Zonnelied weer open te zetten zodat wij weer kerkdiensten kunnen gaan houden zoals we dat vanaf 1 september jl. gedaan hebben.

Nu is het aanstaande zondag de Gedachteniszondag en zullen wij onze overleden dierbaren gedenken. We staan stil bij mensen die ons ontvallen zijn die verbonden waren aan onze gemeente maar ook bij overleden dierbaren in de familie- en vriendenkring.
Het liefste zouden wij iedereen de gelegenheid geven om aanwezig te kunnen zijn in deze dienst maar in deze moeilijke Coronatijd is dat helaas niet mogelijk.

Daarom laten wij u het volgende weten:

• De dienst begint om 10.00 uur. Komt u tijdig naar de kerk want als wij aan onze limiet van aantal kerkgangers zijn moeten wij u misschien weer naar huis laten terug gaan.
  • Houdt u aan de RIVM regels en gebruik een mondkapje op het moment dat u nog door de kerk loopt. Zodra u bent gaan zitten kan het mondkapje weer af.
  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zonder problemen mee komen naar de dienst.
  • U krijgt een kaarsje aangereikt dat in de dienst voor u aangestoken wordt, we blijven dus met het brandende kaarsje op onze plaats zitten.

Wij hopen dat we op deze manier een fijne en gedenkwaardige zondag mogen gaan beleven.