Vorming en Toerusting Vorming en Toerusting
LET OP: Vanwege Corona maatregelen gaat de bijeenkomst ‘De ladder van de kloosterlingen’ die gepland staat voor 3 november 2020 in het Zonnelied te Venray NIET DOOR!

Koffiedrinken Koffiedrinken
Vanwege strengere Corona maatregelen kan er momenteel na de dienst geen koffie worden gedronken.

Kinderoppas vervallen Kinderoppas vervallen
Na overleg met leden van de kerkenraad is er besloten om, in ieder geval voorlopig, geen oppasdiensten meer aan te bieden in de kerk. Dit vanwege de Corona maatregelen.

Nieuwsbrief nr 21 25-09-2020 Nieuwsbrief nr 21 25-09-2020

Hierbij  nieuwsbrief 21, zoals aangekondigd halverwege de twee maanden van het gemeentenieuws.

Wat is er zoal te lezen deze keer:

1. Van uw voorzitter;
  2. Gevraagd: vrijwilligers voor de bloemengroep;
  3. Van de diaconie;
  4. Gemeentenieuws en/of nieuwsbrief

Veel leesplezier!

Het gemeentenieuws voor november/december zal voor 1 november bij u in de brievenbus komen!

vriendelijke groet

Tiny Kengen

Coronavirus Coronavirus
Het Moderamen heeft, in navolging op het advies van de Protestantse Kerk Nederland, besloten om, ten gevolge van de coronavirus, tijdens de kerkdiensten voorlopig het volgende te doen:

• Bij binnenkomst wordt gevraagd geen handen meer te schudden;
  • Aan het begin en na afloop van de dienst zal de ambtsdrager geen hand meer geven aan de voorganger;
  • Na afloop van de dienst zal de voorganger geen hand meer geven aan de gemeenteleden;

Speciale maatregelen bij de viering van de Maaltijd van de Heer:

• Er worden geen handen meer geschud bij de Vredewens;
  • Iedereen die deelneemt aan de Maaltijd van de Heer wordt het brood of ouwel met behulp van een tangetje aangeboden door de voorganger.
  • De wijn en het druivensap worden in kleine bekertjes aangeboden.

Wij hopen hiermee het risico van besmetting tot het minimum te beperken.

Mocht hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de kerkenraad:

Mevr. Bertie van der Ben
voorzitterkerkenraad@pkn-venray.nl