Van uw voorzitter Van uw voorzitter

Op een van de laatste dagen van het jaar kom ik nog eenmaal bij u. Er is veel gebeurd en veranderd in dit jaar. We moesten dit jaar samen doorkomen en veelal is dat gelukt. Er is veel verdriet geweest maar ook wel vreugde. Het komend jaar hopen we allen dat het een beter jaar wordt. Als kerkgemeenschap dromen we natuurlijk dat we gauw fysiek bij elkaar mogen komen en op zondag de Eredienst kunnen houden in het Zonnelied. We doen dat in vertrouwen dat Onze Vader ons aan de hand houdt en ons begeleidt. Laat onderstaande tekst daarbij helpen. Namens de kerkenraad wens ik u allen een rustige jaarwisseling toe.

Bertie van der Ben