Witte Donderdag 18 april 2019

In de schikking zijn deze keer 6 vazen in een cirkel geplaatst. 1 Vaas staat in het midden . De 6 vazen symboliseren de discipelen . 6 verwijst naar de 6 werken van barmhartigheid. De vaas in het midden verwijst naar  het nederig kunnen zijn. In de middelste vaasje zijn driekleurige viooltjes geplaatst.

Meditatieve tekst:
“U hebt uw handen vuil gemaakt aan onze voeten, wij overwegen nog of wij wel samen aan één tafel zullen gaan.
Barmhartigheid van de dienende leider
                                                                     Wijsheid, omringd door
                                                                     dragers van de boodschap.”