Zondag 17 november 2019 Zondag 17 november 2019

3e collecte is bestemd voor: PKN: Pastoraat

Voorganger volgende week
1 december 2019: Drs Werner van der Wouw uit Nuenen

Muziek die jouw  hart heeft geraakt:
De dienst zonder predikant van 29 december zal een bijzondere dienst gaan worden waarvoor wij u van harte vragen om gehoor te geven aan onderstaande uitnodiging.

Songs in the key of life
Muziek die jouw hart heeft geraakt

Graag willen we op 29 december een dienst vieren waarin muziek / liederen die jou geraakt hebben een plaats krijgen.
Heb je een favoriet lied dat je op enig moment in jouw leven geraakt heeft? In de grote hoeveelheid van bekende liederen bevinden zich ook liedjes met teksten die lijken te raken aan geloof. Liedjes waar je blij van wordt, liedjes die je aan het denken hebben gezet of muziek die je getroost heeft toen je verdriet had.
Daarom vragen wij aan jou om uiterlijk 1 december 2019 je favoriete lied of muziekstuk door te geven aan de hieronder staande emailadressen.

Het zou fijn zijn als je dan ook aan ons laat weten  waarom je gekozen hebt voor dit lied of muziekstuk.

Zondag 29 december 2019
om 10.00 uur in Het Zonnelied

Frans Overman :
Jan Willem Kruithof :
Annemarie van Meurs :

De groep die deze dienst voorbereiden hopen op een grote hoeveelheid aan liedjes en muziek zodat we er met elkaar een mooie dienst van kunnen maken.