PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
Corona maatregelen Corona maatregelen
De kerkenraad heeft moeten vaststellen dat we nog niet zullen aanvangen met de fysieke diensten in het Zonnelied. Omdat de cijfers van besmettingen oplopen. Ik denk dat we er goed aandoen om dit uit te stellen tot na de Pinksteren.


De diensten iets zullen iets anders gaan worden:
  • Het binnenkomen, u wordt opgevangen en verzocht om uw handen te desinfecteren. Uw jas neemt u mee de kerkzaal in , de garderobe wordt niet gebruikt. Er zullen 2 plaatsaanwijzers staan die u naar uw plaats brengen en zorgen dat er altijd 2 stoelen tussen verschillende huishoudens zitten. Let goed op de plaatsaanwijzers. 
  • Het uitgaan van de kerk: u zult op aanwijzing van de plaatsaanwijzer kunnen vertrekken.
  • Koffiedrinken:  Er zullen in 2 ruimtes koffie geschonken worden, er staan stoelen op 1,5 meter afstand. U wordt verzocht te gaan zitten en niet te schuiven met de stoelen. Eerst de nevenruimte vol en daarna de koffiekamer en als er meer koffiedrinkers zijn dan zal de hal ook gebruikt worden. Zoals Mark Rutte zei, zitten blijven en niet van plaats verwisselen. We gaan het proberen, lukt het niet dan moeten we stoppen met het koffiedrinken. Wilt u geen koffiedrinken dan kunt u via de nevenruimte de kerk verlaten. 
  • Zingen: wordt nog niet gedaan, wel hopen we op solozang, you tube filmpjes of muzikale bijdragen. 
  • Votum en groet: zullen we zoals gebruikelijk wel in samenspraak zeggen, ook het Onze Vader kunnen we gezamenlijk doen.
  • Collecten: Aan het eind van de dienst, bij de uitgang, staat het collecterek. Er zullen 3 zakken in komen te hangen . de 1e collecte is altijd voor de diaconie, de 2e collecte voor de kerk en zoals gebruikelijk de 3e collecte de uitgangscollecte. Op de beamer en op de website zal elke zondag de vastgestelde doelen vertoond worden. Natuurlijk mag u ook via internetbankieren uw geld overmaken. 
  • Gasten: indien er gasten naar onze kerk willen komen moet men zich van tevoren aanmelden bij de voorzitter van de kerkenraad Bertie vd Ben: dikke.berta@wxs.nl
Het volledige gebruikersplan vindt u hier.
terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
Mail opgave Open Tafel
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.