Corona maatregelen Corona maatregelen
De kerkenraad heeft moeten vaststellen dat we na 30 mei 2021 zullen aanvangen met de fysieke diensten in het Zonnelied.

Nog even ter herinnering wat de regels zijn  en waren:
  • Maximaal 30 mensen per dienst
  • U heeft geen verschijnselen van corona
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en komt u met mondkapjes binnen, bij het zitten mogen ze af
  • We zullen nog steeds niet zingen
  • Wat nieuw is dat u bij binnenkomst uw naam moet opgeven , daar zullen lijsten liggen bij de ingang
  • Ook nu zullen we zonder reserveringen werken.
  • De plaatsaanwijzer geeft aan waar u kunt gaan zitten, altijd 2 stoelen tussen huishoudens in.
  • We drinken nog geen koffie maar hopen dat snel te kunnen gaan doen.
  • Gasten: indien er gasten naar onze kerk willen komen moet men zich van tevoren aanmelden bij de voorzitter van de kerkenraad Bertie vd Ben: voorzitterkerkenraad@pkn-venray.nl
Rondom het Zonnelied zijn ze hard aan het werk om de parkeerplekken te realiseren. Nu is de kerk iets moeilijker te bereiken. Als dit klaar is denk ik dat het een enorme verbetering is.  Dit is een begin met wat wij hopen een normalere wereld, toch zal het altijd anders zijn. We volgen nog steeds de richtlijnen en zodra die weer versoepeld worden zullen we dat laten weten.

Het volledige gebruikersplan vindt u hier.