PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
Kerkgebouw Venray "Het Zonnelied" Kerkgebouw Venray "Het Zonnelied"

Sinds 1995 is de Protestantse Gemeente Venray eigenaar van het kerkgebouw “Het Zonnelied”. Het is een gebouw dat oorspronkelijk door het Bisdom Roermond gebouwd is in de jaren 70 toen de wijk  waarin het ligt ( Brukske) voor een groot deel actief Rooms Katholiek was.
Na aankoop van de kerk is de kindernevendienstruimte aangebouwd en vervolgens heeft er een diepgaand en gefaseerd onderhoud plaats gevonden, variërend van een nieuw dak tot aanbrengen van kunststofkozijnen.
In 2007 is de koffiekamer verbouwd. In 2011 zijn de kerkzaal, hal en consistorie vakkundig gerenoveerd. Veel werk is hierbij verricht door vrijwilligers vanuit de kerk.
Het Zonnelied wordt gebruikt voor kerkdiensten en vergaderingen. Soms zijn er ook personen of groepen van buiten onze kerk die 1 of meer ruimtes huren. De verwachting is dat dit na de laatste renovatie vaker zal gebeuren.
Zie voor meer informatie hierover het aparte hoofdstuk “ Verhuur van ruimte(s) in “het Zonnelied”.

terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.