PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
ALGEMEEN ALGEMEEN

Pastoraat: Omzien naar elkaar
 
Bezoek
Zou u wel eens bezoek van de kerk willen krijgen? Of weet u iemand anders, die wel een bezoekje kan gebruiken? Geef het dan door aan iemand van het pastoraat!
 
Voorbede
Omzien naar elkaar kan betekenen dat de predikant een voorbede doet tijdens de zondagse kerkdienst. U kunt dit doorgeven aan de predikant of aan een van de pastorale medewerkers. Of u kunt uw gebedsintentie opschrijven in het voorbedeboek dat achterin de kerk ligt: dit wordt meegenomen in de voorbeden tijdens de dienst op zondag.
 
Bloemen
Kent u een gemeentelid dat volgens u een bloemengroet zou mogen ontvangen, dan kunt u dit doorgeven aan een van de pastorale medewerkers.
 
Ontmoetingsgroep
De ontmoetingsgroep komt eens per maand op zondagavond bij elkaar. De doelstelling is ontmoeting en uitwisseling van wat ons bezighoudt. Zo geven we vorm aan onderling pastoraat. Hebt u interesse om eens te komen? Iedereen is welkom. Contactpersoon is Suzanne Lijklema.
 

terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.