PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
Werkgroep PR Werkgroep PR

Via verschillende mediakanalen zijn wij als kerkgemeenschap aanwezig in de samenleving. Zo heeft het maandelijkse Gemeentenieuws een samenbindende en intern informerende funktie voor gemeenteleden maar bepaalt dit blad ook voor een deel ons gezicht naar buiten.
Het Gemeentenieuws is het contactblad van onze Gemeente waarin ieder gemeentelid zijn of haar verhaal, mededelingen, vragen en dergelijke kan laten plaatsen. De inleverdata staan vermeld in het Gemeentenieuws.
De scriba verzorgt verder wekelijks kopij voor het lokale weekblad Peel & Maas, waarin informatie wordt gegeven over kerkdiensten en bijzondere aktiviteiten. Nu zich in deze tijd ook nieuwe mediakanalen aandienen gaat de werkgroep PR zich nadrukkelijk bezig houden met bezinning op deze presentatie. Als aandachtspunten zijn te noemen:

  • Affiches en foldermateriaal voor vakantieparken en campings in de omgeving van Venray en Blitterswijck, en het onderhouden van contakten per e-mail met deze parken en campings.
  • Lokale Omroep Venray.
  • Het onderhouden van deze website

De Werkgroep PR wil de lopende aktiviteiten evalueren en bezint zich op het toekomstig sterker inzetten van o.a. internet als medium voor communikatie.

Kontaktpersoon is de heer Bas Grootemaat  
tel. 0478-580358 

bas.grootemaat@planet.nl         

terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.