Regels kerkdiensten Regels kerkdiensten
  • Maximaal 50 mensen per dienst
  • U heeft geen verschijnselen van corona
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en komt u met mondkapjes binnen, bij het zitten mogen ze af
  • Volgens de site van de PKN mogen we ook weer op spraakniveau 2 coupletten per dienst zingen. Dus zeker nog niet op juichniveau.
  • Wat nieuw is dat u bij binnenkomst uw naam moet opgeven , daar zullen lijsten liggen bij de ingang
  • Ook nu zullen we zonder reserveringen werken.
  • De plaatsaanwijzer geeft aan waar u kunt gaan zitten, altijd 2 stoelen tussen huishoudens in.
  • We gaan weer koffiedrinken met elkaar na de kerkdienst. Bij goed weer zoveel mogelijk buiten, dan geldt wel dat u uw kopje zelf weer even binnen moet zetten en niet op de straat moet laten staan. Als het regent ( ziet er nu niet naar uit) dan doen we het binnen.