PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
Soos

Soos

In de koffiekamer hangt een jaarplanning van de activiteiten die we hebben besproken. Er zijn wat wijzigingen in gekomen. Allereerst het bezoek aan de Bajescafe in Evertsoord. Saskia, de pastor daar, werkt niet op woensdag en heeft gevraagd of het naar een andere dag kon. Ik heb dat nu verzet naar donderdag 30 november. Wel moet u zich daarvoor aanmelden en graag voor 1 november. Dit kan via het inschrijfformulier in de koffiekamer of via mijn mailadres dikke.berta@wxs.nl  Ik ga nog uitzoeken wat de kosten zijn, we kunnen daar weer een lichte lunch krijgen. Dat betekent dat op woensdag 15 november het een gewone gezellige middag wordt met spelletjes en kletsen. 
Dan op 15 februari hadden we Zentangele gepland, jammer genoeg kan dit niet doorgaan, ik was een beetje voorbarig geweest, en we gaan nu een creamiddag houden. Later hoort u daar meer van. 

Ik hoop dat ik u de volgende keer ook mag begroeten. En zoals altijd bij vervoersproblemen bel Bertie 0652456409.

terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.