PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
Vorming en Toerusting 2022-2023 Vorming en Toerusting 2022-2023
Op deze pagina vindt u informatie van de werkgroep Vorming en Toerusting voor het seizoen 2022-2023. Deze activiteiten zijn niet uitsluitend bedoeld voor gemeenteleden, maar staan open voor belangstellenden uit andere geloofsgroepen of andere geledingen in de regio. Voor uitgebreide informatie klik hier.

Al enige jaren zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met de Protestantse Gemeenten in Deurne, Boxmeer en Gemert/Boekel, in de vorm van een Regionale Werkgroep Vorming en Toerusting. Samenwerken betekent dat we kwalitatief betere activiteiten kunnen bieden met boeiende gastsprekers en het biedt tevens de mogelijkheid om met gemeenteleden van buurgemeenten kennis te maken De activiteiten van de Regionale Werkgroep zijn gemakkelijk te herkennen. Deze worden gemarkeerd met het symbool van een boom en worden beurtelings in de verschillende gemeenten gehouden. Voor deze activiteiten vragen we vijf euro entree. Ook plaatselijk hopen we u een gevarieerd programma te bieden, zowel naar inhoud als werkvorm. 

Opgaven, het liefst zo snel mogelijk, ook als u daar nog niet zeker van bent. Het aantal aanmeldingen bepaalt namelijk of een avond door kan gaan of niet.
Mocht het vervoer een probleem zijn, dan horen wij dat graag van u.

Namens de werkgroep V&T Hermie van Helsdingen

vormingtoerusting@pkn-venray.nl
terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.