PKN
Protestantse Gemeente te Venray e.o.
 
Vorming en Toerusting 2023-2024 Vorming en Toerusting 2023-2024

.Hierbij een overzicht van de activiteiten die de regionale werkgroep Vorming en Toerusting organiseert in de periode september 2023 - mei 2024.  Deze activiteiten zijn niet uitsluitend bedoeld voor gemeenteleden, maar staan open voor belangstellenden uit andere geloofsgroepen of andere geledingen in de regio. Voor uitgebreide informatie klik hier.

De bijeenkomsten worden telkens in één van de deelnemende gemeenten in de regio gehouden. Wij slaan al jarenlang de handen ineen om u een mooi programma te kunnen bieden. We hopen dat deze avonden ook dit werkjaar weer in een behoefte voorzien en op een warme belangstelling mogen rekenen. Opgeven kan bij de contactpersoon van vorming en toerusting binnen uw eigen gemeente. Graag tot ziens! Per activiteit vragen we een vrijwillige bijdrage met als richtbedrag: €5,= pp. (dat is inclusief koffie of thee

Namens de werkgroep V&T Hermie van Helsdingen
vormingtoerusting@pkn-venray.nl
terug
 
 
 
Vragen en/of opmerkingen
klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw "het Zonnelied" Venray
klik
Meer info over de te huren ruimtes klik
 
Mail voor Verhuur kerkgebouw Blitterswijck
klik
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.